A legbiztonságosabb megtakarítás

Ha álmai otthona felépítéséhez vagy megvásárlásához keresi a legbiztonságosabb megtakarítási formát, akkor Önnek a lakás-takarékpénztári termékre van szüksége.
 

Nincsenek váratlan meglepetések!

Nem fogják kellemetlen meglepetések érni, hiszen már a szerződés megkötésekor megtudhatja, hogy a befizetésekkel a futamidő végére mekkora megtakarítást érhet el, valamint a törvényi változások sem befolyásolják a megtakarítása hozamát.

Azok az előírások és törvények maradnak érvényesek rá, melyek a lekötés pillanatában is. Mindemellett nem kell aggódnia, hiszen pénzére hozam és tőkegarancia van, valamint Országos Betétbiztosítási Alap védelem is.

 

Állami támogatás

Megtakarítására állami támogatás is jár, a befizetések 30%-át kaphatja meg, de maximum 72 ezer forintot egy évben. Azonban még jobban jár, ha összefog közeli hozzátartozóival, hiszen akkor az éves állami támogatás többszörözhető.
 

Rugalmas kezelés

Ön dönthet, hogy mennyit szeretne fizetni 2 000 Ft és 20 000 Ft  között 4, 5, 6, 8 és 10 éves futamidővel.Szabadon csökkentheti vagy emelheti a havonta fizetendő díjat az aktuális lehetőségeihez mérten, sőt a szerződés időtartamát is meghosszabbíthatja maximum 120 hónapra. Mindemellett, hogyha nem fizet a szerződés végéig, a már befizetett összeget, kamatokkal együtt akkor is megkapja. Így nem kell aggódnia, ha szűkösebb hónapok jönnek, megtakarítása akkor sem kerül veszélybe.
 

Kedvező lehetőségek

Ha mégis a lejárati idő előtt felmondja szerződését, abban az esetben sem éri nagy veszteség, ugyanis a betéti díj kamattal együtt visszajár, csak az állami támogatást nem kapja meg. Azonban felmondás előtt érdemes elgondolkodnia, mivel a szerződés átruházható egy közeli hozzátartozóra, de megosztható is, sőt össze is vonható több szerződés. Számos kedvező lehetőség áll Ön előtt!

 

Lakáshitel kedvező kamattal

Ha nem mondja fel szerződését a megtakarítási időszak végén lakáshitel-szerződést is köthet, rendkívül kedvező kamattal, mely feltételeit és részleteit már az aláíráskor megismerheti, és könnyedén, aggodalmak nélkül tervezhet előre.
 

Széleskörű felhasználási lehetőség

Megtakarítását nem csak vásárlása, építkezésre vagy felújításra használhatja, hanem bútorra, háztartási gépekre, lakásfelszerelésre is költheti, vagy kerítés, udvarépítésre, de telekvásárlásra, lakásbővítésre vagy korszerűsítése, sőt korábban felvett lakáscélú kölcsön előtörlesztésére, gyűjtőszámla hitel vagy végtörlesztés keretében nyújtott hitel kiváltásra is.

 

Miért nálunk?

A végére még egy kedvező ajánlat, ha hozzánk fordul, nem kell szerződéskötéskor kötési díjat fizetni, mert mi figyeljük, hol és milyen akció van, így akár 77. 500 forintot is megspórolhat! Gyors és rugalmas ügyintézést ajánlunk!
 
Egy gyors kalkuláció?!